Astrologie

Afbeelding Astrologie

De werking van astrologie lijkt te berusten op het fenomeen neutrino’s. Dit neutrino is het kleinste elementaire deeltje in de kosmos, dat in onvoorstelbare hoeveelheden voorkomt. Het ontstaat in kernfusieprocessen van sterren zoals onze zon. Een neutrino is in staat om alle materie in de kosmos te doordringen en daarmee een wisselwerking aan te gaan zonder overigens zelf in die betreffende materie te worden opgenomen. Ook de menselijke fysieke structuur wordt dus op elk moment van de dag geraakt door een immense hoeveelheid neutrino’s. Daarvan is circa 70% rechtstreeks afkomstig van onze zon. De overige neutrino’s zijn afkomstig van andere sterren en bereiken ons nadat zij door de andere planeten en planetoïden van ons zonnestelsel zijn heengegaan. Neutrino’s fungeren daarbij als het ware als informatiedragers, die bij het doordringen van ons lichaam de opgenomen kosmische informatie inprenten in al onze cellen en genen. Je zou kunnen zeggen hoe de macrokosmos reflecteert in je persoonlijke microkosmos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *