OVERZICHT VAN MIJN BOEKEN

Vijf van mijn eigen (stapels) manuscripten zijn inmiddels gepubliceerd. Daarnaast heb ik in 2004 een astrologisch handboek bewerkt KEERPUNT CHEIRON
van Zane Stein. Ik schreef in 1995 DE BELOFTE (een SF-boek en tegelijk een Spirituele Fantasy-roman over Atlantis). Vorig jaar (2007) heb ik in Sri Lanka mijn tweede SF-Fantasy roman voltooid: ZONDER VADER, ZONDER MOEDER.
Hij is bij mij te bestellen voor € 18,95 en wordt je gesigneerd opgestuurd. Mijn boek over hypnotherapie DE KEIZER DIE FLAUWVIEL uit 1996 is (net als DE BELOFTE) nog alleen op www.boekwinkeltjes.nl tweedehands te koop, maar nog wel in veel bibliotheken op te vragen. Ook deze twee titels worden nog vaak uitgeleend, zie ik (steeds blij vereerd) op de afrekeningen van de Stichting Leenrecht. Mijn Ankertje, Het DOMINO-ORAKEL, uit 1994, is nergens meer verkrijgbaar.

In 2004 schreef ik een magisch jeugdboek DE VUURPROEF VAN VERENIKE . Het is een heksensprookje, waar ik uiteraard de Zeven Kwaliteiten van een Echte Heks in verwerkt heb plus mijn Tien Geboden voor Zelfliefde. Daarmee is het ook een alternatief handboekje voor Harry Potter-fans. Het is helaas niet meer verkrijgbaar in de boekhandel maar nog wel in sommmige bibliotheken en tweedehands op internet.

Eeindelijk was er ook een uitgever
voor mijn tweede jeugdboek.
Het is ooit gemaakt als een tekenfilmscenario en heet SIREAS EN DE VLUIGVOGEL.
Er staan 65 schitterende vogeltekeningen in van de Leidse kunstenares Saskia Masselink, nu onder haar pseudoniem Sookie Moosel. Het is nog alleen bij mij te verkrijgen door storting van vijftien euri op mijn INGbankrekening.
Niet minder prachtig zijn de illustraties bij het manuscript van mijn vorig jaar voltooide kleutervoorleesboek
DROMEN IN BINGOLAND.
Daar heeft het Haagse grafische wonder Marian Zult reuze haar
best opgedaan. Ook daar zoek ik nog een uitgever voor.
Dit is het bekende probleem van alle schrijvers die moeten concurreren tegen buitenlandse titels die in het land van
herkomst al een succes geweest zijn. Dat is minder risico,
vindt de uitgeefbusiness.
Helaas. Ik probeer dus een Belgische uitgever te vinden.
Daar ben IK weer buitenlander.