Zelfliefde

zelfliefde

Ik bied hier twee ‘lijstjes’ aan
met nuttige tips voor denken en doen. Eerst wat affirmaties voor mindere momenten. Ze kunnen misschien wat overtuigingen uit je kindertijd vervangen. Uitgeprint doen ze heilzaam werk op je wc of elders waar ze vaak in het zicht hangen. Als bonus krijg je een setje zinnige aanbevelingen om stress te verminderen. Ze zijn ooit ergens door mij gepubliceerd. Aan copyright doe ik niet. Je mag ze rustig verder verspreiden, als je maar meldt waar je ze vandaan hebt.

Van deze Tien Geboden is bij mij ook een Engelse vertaling
op te vragen. Als het allemaal nog niet wil, raadpleeg dan voor inspiratie mijn interactieve Domino Orakel op een volgende pagina.

geboden

download hier de 10 geboden poster
( korte versie)

geboden2

download hier de 10 geboden poster
( uitgebreide versie)