Nieuwe Opleiding Familie Opstellingen

Wil jij verdieping zoeken door een Opleiding Familie Opstellingen? Ben je nieuwsgierig naar de zin van je leven? En op zoek naar spiritueel avontuur? Vanaf 15 februari 2020 verzorg ik een nieuwe opleiding Familie Opstellingen voor mensen uit de gezondheidszorg, therapeuten en zelfonderzoekers onder het motto Kijken naar je Blinde Vlek.

Tien zaterdagmiddagen van 12.00-17.45 uur, m.i.v. 15 februari, om de 14 dagen. Vijf delen, elk omvat 2 middagen met theorie en 1 of 2 opstellingen. Kosten € 550, korting voor mensen op Bijstandsniveau.
Locatie: de voormalige kosterij van kerk Haastrecht, 2851 BE Hoogstraat 162a (gratis parkeren). Vooropleiding en motivatie moeten getoetst kunnen worden in een voorgesprek. Er is nog geen accreditatie als bijscholing aangevraagd.

Deel 1: Gronden, lichaamstaal, intuïtief waarnemen, auraschoonmaken, kleurpyama’s, trancereizen en meditatie. Zelfliefde mantra’s. Leeg of onbezield voelen. Welke vraag kan er gesteld worden en wat niet?

Deel 2: Mysteriebewustzijn, Godsbesef, predestinatie en Vrije Wil. Beloften en koorden. Macht & Onmacht. Karmische astrologie. Kijken naar je Blinde Vlek. Beperkte ontvankelijkheid voor inzicht.

Deel 3:  Barrières, blokkades, schaduwkanten, verklevingen, verstopt familieleed, niet erkende doden, projecties, demonen & Satan.

Deel 4: Verdieping, erkenning, vergeving, afbakening, Opnieuw op aarde komen of niet? Hypnose en trucs.

Deel 5: Oefenen, oefenen en nog eens oefenen.

Aanmelding en informatie: info@peterdenharing.nl

Nam Myoho Renge Kyo (Ik ben toegewijd aan de mystieke wet van oorzaak en gevolg)