Zelfhulp cd’s en boeken

NIEUW! BUITENAARDSE ROMAN!

Cover Gerard 2jpg

Achterflaptekst:

Goedbedoelende, kinderloze midlifers met kleine geheimen en volop relatiestress. Hun levens rollen voorspelbaar voort. Behalve dat van waterbouwkundig ingenieur Gerard Mooiveld. Hij is 42, heeft een goede baan en woont samen met Angela in Nootdorp. Zijn lichte drankprobleem wordt te veel zichtbaar, vindt hij zelf. In therapie kickt hij af en meteen ook maar van de sleur met Angela. Hij vlucht op vakantie naar Roemenië en duikt daar onder in het bouwen van kolken en in een internationale Tantra-workshop. Angela versiert ondertussen de vriend van haar buurvrouw. Voorspelbaar? Op de terugweg naar de luchthaven van Boekarest raakt Gerard in een grondverschuiving, die toegang blijkt te geven tot parallelle dimensies. Tenminste, zo ervaart hij het contact met de buitenaardse bewoner van een onderaardse basis. Het leven in Nederland gaat gewoon door, zijn gangetje, maar Gerards leven gaat geheel op zijn kop (en niet meer van de aardbeienlikeur) als er zich verschuivend bewustzijn aan dient. Lees alle buitenaardse nieuwtjes!

TWEE ZELFHULP CD’S

Van mijn eerste CD met auraschoonmaakoefeningen (zie de afbeelding hier onder) zijn er sinds de zomer van 2002 ruim veertienduizend verkocht. Deze CD heb ik indertijd gemaakt in opdracht van de tijdschriften Onkruid en Jonas, als welkomstgeschenk voor nieuwe abonnees. Ook onze tweede CD, Trance Reizen, gemaakt in 2004, viel die eer ten deel in het nummer van maart/april 2005 van Onkruid. Inmiddels zijn er daar meer dan achtduizend van over de toonbank gegaan. Voor beide CD’s verzorgde ik de tekst en ik sprak die in. Paul Klaui (1956) deed alle studiowerk, creëerde de planeettonen en alle achtergrondklanken. Hij is schrijver van het boek Al Doende Wijs, was natuurgeneeskundig therapeut en free lance journalist, filmer en lang actief bezig met experimentele muziek in de groep AU . Het coverontwerp is van Escha van den Bogerd (zie www.eschasgallery.com.

 AURA SCHOONMAAK

aura

Mijn doelgroep betreft vooral mensen die moeite hebben met grenzen stellen. Net zo als ik zelf natuurlijk. Therapeuten helpen met hun inspanningen voor de medemens toch ook vooral en eerst zichzelf, zou je daarover kunnen zeggen. Deze CD is dus met name ontworpen voor mensen met latente of verstoorde paranormale vermogens, die last hebben van omgevingsstress of zelfs van overschaduwingen. Zo’n effect kan veroorzaakt worden door een vernoeming, die immers een zelfde numerologische trilling als die van de vernoemde overledene heeft. Daardoor kan die overledene wel erg dicht op je huid, (en zelfs IN je zenuwgestel) geraken. Astrologisch gezien zullen mensen met lastige Neptunusaspecten, veel planeten in Vissen of in het 12e huis dit soort kwetsbaarheden het duidelijkst herkennen. Je bent dan soms onverklaarbaar moe van iets of iemand, je doet dingen tegen je diepste gevoel in, of je laat je veel te veel sturen door medelijden of empathie en begrip voor die ander. Dat kan dus flink uit de hand lopen. Vind niet zelf het lastige wiel uit. Maak gebruik van een CD als de mijne, die immers het product is van wijzer worden na veel schade en schande.

 

Als je Deel I en II onder de knie hebt, kun je met Deel III snel en efficiënt de energie van iemand anders (overleden, levend, aardig of niet aardig) uit je aura zetten, een snelschoonmaakactie. Mocht je bang zijn dat je eventueel in zo’n trance zou kunnen blijven hangen, ontspan dan maar weer. Als een extra beveiliging daartegen volgt namelijk automatisch na Deel III een lange, slaapverwekkende bonkbromtoon. Die komt overeen met de harttoon die een baby hoort in de buik van de moeder. Je verschuift daardoor geleidelijk van trance naar ontspannende slaap.

 Hieronder lees je voor de volledigheid de gehele gebruiksaanwijzing. 

Creëer in de geleide fantasie van deel I (bijna 37 min.) een veilige, gesloten ruimte met het beeld van een roos. Stimuleer het evenwicht in je zenuwgestel door dit energieveld op te laden met godinnenkracht van Moeder Aarde en goddelijke kracht van Vader Zon. Een helende muziekfrequentie op de achtergrond, de AUM klank, jaartoon van de aarde, helpt je krachtig te gronden en met het afvloeien van psychisch afval naar de aarde onder je voeten.

 Aansluitend helpt deel II (17 min.) om je aura (je roosveld) te ontdoen van beelden en projecties. Soms vind je infiltraties van bekende personen (vaak ouders, opvoeders of partners) maar ook al dan niet bekende overledenen of nietmenselijke entiteiten. Wie vernoemd is, moet soms even afstand maken naar de vernoemde. Haal ook regelmatig jouw energie of losse zielsstukjes terug van anderen en uit bepaalde situaties. Op de achtergrond hoor je de planetaire aardedagtoon, die je helpt naar binnen te keren en die je Ik bewustzijn versterkt.

Deel III (7,6 min.; verkorte versie van deel I & II) laat je als snelschoonmaakactie energie uitwisselen met een partner of anderen in een conflict. De zonnetoon op de achtergrond kan je het gevoel geven van een ruimer bewustzijn.

In deel IV hoor je een harttoon om bij uit te rusten.

 
BESTELLEN?
Stort € 16,50 op rekening NL48INGB0005537953 t.n.v. Uitgeverij Timetext te Den Haag en je ontvangt binnen 5 dagen een exemplaar met de post thuis. Zet alsjeblieft duidelijk je HELE adres bij de betalingsomschrijving. Voor buitenlandse bestellers (die betalen € 1,50 meer aan porti) geldt dat je dat banknummer moet noteren met BICode INGBNL2A. BESTEL NU!
TRANCE REIZEN 
voorkant Trance CD

De TRANCE REIZEN techniek spruit voort uit een combinatie van hypnotherapie en sjamanisme. Het eerste deel leert je gronden en diep te ontspannen. Deze oefening is los te gebruiken om je lijfelijke en geestelijke energie beter in balans te brengen. Deel twee neemt je mee op een in detail gestuurde reis naar andere tijden en plaatsen, waar je op zoek gaat naar kwaliteiten, advies of vroegere liefdes. Je kunt naar je jeugd terug, in vorige levens terecht komen maar net zo goed op andere planeten. Deel drie laat voor de gevorderde onderzoeker alle ruimte voor de eigen invulling van route en verlangens. Deel vier bevat een inslaapoefening voor mensen die moeilijk in slaap komen of die even hulp bij een middagdutje nodig hebben.
Ook deze Cd heb ik samen geproduceerd met mijn vriend Paul Klaui. Beeldend kunstenares Anja Spooner-Dekker (1964) uit Leimuiden maakte de covertekening. (zie www.artanja.nl).

BESTELLEN?
Stort € 16,80 op rekening NL48INGB0005537953 t.n.v. Uitgeverij Timetext te Den Haag en je ontvangt binnen 5 dagen een exemplaar met de post thuis. Zet alsjeblieft duidelijk je HELE adres bij de betalingsomschrijving. Voor buitenlandse bestellers (die betalen € 1,50 meer aan porti) geldt dat je dat gironummer moet noteren met BICode INGBNL2A. BESTEL NU!

Coaching, Astrologie, Journalistieke producties