Astrologie

Geboortehoroscoop
Een geboortehoroscoop is een fascinerend iets. Als cadeau bijzonder om te geven, als instrument voor zelfonderzoek ongeëvenaard. De numerologische kant van de geboortedatum is al heel spannend, maar dan begint het pas. Algemene computerteksten informeren je best aardig, maar de grote lijnen hoor je pas in mijn persoonlijke interpretatie, waarbij karmische verbanden en eventuele levensopdrachten aangeven worden. Dan kun je ook duidelijk krijgen wanneer iets sterker speelt dan normaal. Zulke sturende invloeden kunnen namelijk in bepaalde fasen van je leven ineens afgerond zijn of juist naar boven komen door een zogenaamde transit, de tijdelijke connectie van een bepaalde actuele planeetstand met eentje uit je geboortehoroscoop.

Als je de horoscooptekening eenmaal een beetje begrijpt, krijg je een globaal beeld van de ‘werkterreinen’ waarop jouw persoonlijkheid in dit leven aan de slag wil. Bepaalde tekens zijn sterker vertegenwoordigd, omdat er meerdere planeten in staan of één heel belangrijke (Zon of Maan). Dat geldt ook voor de planeten in de huizen. De onderlinge aspectering van de planeten brengt op dat algemene beeld zeer speci­fieke nuanceringen aan. Er kunnen zowel kwaliteiten (groen ingekleurd) als handicaps (rood) mee beschreven worden. Al die invloeden zijn uiteraard relatief, omdat ze een geboorteprognose aangeven. De ene mens heeft zijn of haar ‘probleem’ sneller onder de knie dan de ander. Dan kan een aanvankelijk strijd en wrijving veroorzakend aspect tot een grote kracht worden. Omgekeerd kan teveel harmonie iemand ook lui of passief maken.

Je horoscoop zegt veel over jou, maar ook over je ouders. Ieder mens heeft behoefte aan liefde en erkenning van de omgeving. Daarom zoeken we kontakten. Vaak voelen we ons aangetrokken tot ons uit onze jeugd bekende beelden en sferen. Vooral het beeld van de ouders speelt daar een sterke rol in. In de horoscoop geven bepaalde planeten gedetailleerd informatie over die ouderlijke archetypen, die doorgaans in het onderbewuste deel van onze geest liggen opgeslagen. De Zon, Mars en Saturnus zeggen iets over de vaderlijke, mannelijke invloed, de Maan, Venus en Jupiter over de moederlijke, vrouwelijke invloed. Ik analyseer je jeugdpatronen om je inzicht te kunnen geven in wat er nu (nog steeds) speelt.

De snijpunten van de banen van Zon en Maan wordt de Maansknopen As genoemd. De Zuidelijke knoop of Drakenstaart toont waar je vandaan komt, eigenschappen en kwaliteiten die je in een vorig leven hebt verworven. De Noordelijke knoop of Drakenkop zegt iets over je bestemming en over wat je in dit leven aan het leren bent. Aspecten op de Noordelijke Knoop verduidelijken of dat proces harmonisch of moeizaam verloopt.

Mijn volledige karmische analyse neemt een uur en drie kwartier in beslag, soms uitlopend naar twee uur. Ik neem het hele consult digitaal op een MP3-audiobestand voor je op en mail je dat na afloop. Zo kun je het op je computer opslaan, branden op een DVD en eventueel (aanbevolen) nog eens afluisteren met een goede bekende. Die hoort immers veel van wat bij jou door de veelheid van informatie even het ene oor in en het andere uit is gegaan. Wees welkom!

Astrologische Beroepskeuzeconsulten
Altijd inspirerend vind ik beroepskeuzeconsulten en loopbaanbegeleiding.
Ik gebruik daar in eerste instantie je geboortehoroscoop voor, die verbazingwekkende en accurate informatie verschaft over iemands echte werkvreugde en werktalenten.
Sinds diverse Amerikaanse onderzoeken (o.a. van celbioloog Dr. Bruce Lipton en van ingenieur Maurice Cotterell) ondubbelzinnig de ‘werking’ van astrologie als analysetechniek aantoonden,
kunnen ook de (no nonsense) cynici onder ons een experimentje wagen.
Waar een ‘gewone’ beroepskeuzetest een dag of twee in beslag neemt (en een factuur die daarmee in overeenstemming is), vraag ik als astroloog slechts 2 uur van je aandacht en standaard € 110.

Gezinshoroscopen
Gezinshoroscopen kunnen veel onduidelijkheid en spanning uitleggen en er een uitdaging of troost aan verbinden. Waar doen we het allemaal voor? Dat zie je meestal meteen in de sterrren.

Relatiehoroscoop
Een relatiehoroscoop kan stellen tot meer wederzijds begrip brengen en troosten met betrekking tot hun soms lastige karmische opdrachten. Wat kan het dan ineens overzichtelijk worden!
En dat voor maar € 130…

Coaching, Astrologie, Journalistieke producties