Contact & route

Peter den Haring
Kornoeljestraat 118
2564 LT in Den Haag
070-3646639
………………………………
Bank: NL07 INGB0001580509
BTW nr. NL000055041000
Contact: mail@peterdenharing.nl

ROUTEBESCHRIJVING.

Route openbaar vervoer: met tram 2 richting Kraayestein tot halte Thorbeckelaan. Loop naar rechts de Thorbeckelaan op, tot de 1e zijstraat naar rechts, het Abrikozenplein over, door de Pompoenstraat en dan naar links de Kornoeljestraat. Ik woon tegenover de ingang van het park.

Vanuit Rotterdam kun je het beste de afslag Den Haag-Zuid/Wateringen nemen. Je komt langs Wateringese Veld dan op de lange Lozerweg. Je moet dan bij het kruispunt met de Escamplaan rechts. Aan het einde daarvan ga je links de Houtwijklaan op en dan rechts (de tram volgend) de Oude Haagweg op. Bij het kruispunt met de Thorbeckelaan ga jij links. De eerste straat rechts in, de Okkernootstraat, rechts het halve Abrikozenplein omrijden, dan rechts de Pompoenstraat in en aan het het einde weer links de Kornoeljestraat in.

Kom je vanuit Utrecht? Of vanuit Amsterdam? Vertrouw BESLIST NIET zomaar op de routeplanner van Google, noch op je TomTom. De Haagse Binnenstad is namelijk raar afgesloten. Rijd via de A12 of de A4 richting Voorburg de hele Utrechtsebaan af, dan kom je uit op de Benoordenhoutseweg. Daar kom je trouwens ook uit via de A44 via Wassenaar.
Rijd dan langs het groene grote weiland (het beroemde Malieveld), ga bij het stoplicht Raamweg naar rechts en bij het derde stoplicht naar links de Laan Copes van Cattenburgh op. Rijd dan rechts de bocht mee om het Vredespaleis heen en sla rechts de Laan van Meerdervoort op. Rijd heel ver door tot een kruispunt met een grote, bruine kerk rechts op de hoek. Ga daar links de Laan van Eik en Duinen in en neem de derde straat rechts: de Mient. De Kornoeljestraat is dan de eerste straat links.


Coaching, Astrologie, Journalistieke producties