Zelfhulp cd’s en boeken

DE ZEVEN KWALITEITEN VAN EEN ECHTE HEKS!
Vanaf 1 oktober 2014 lag deze titel in de boekwinkel, hij is nu nog gesigneerd bij mij te koop voor € 14,95 (inclusief verzendkosten). Gratis voor alle donateurs van Tijdgeest Magazine, die meer dan € 40 storten.

De inhoud:
Verenike gaat na een heftige ruzie met haar pleegmoeder op zoek naar haar vader, die ze nooit gekend heeft. Ze weet alleen dat hij ooit muzikant was en dat hij waarschijnlijk in de verre stad Praalburg woont. Daar is net de oorlog tot een einde gekomen. Lastig bij haar speurtocht is, dat veel mensen denken deze meneer Ongrond te kennen, maar dat ze allemaal verschillende ideeën over hem hebben. Het scheelt dat onze heldin de taal der dieren spreekt. Via een draaktovenaar, trollen, hulp van kraaien en knappe kunsten weet ze verzoening tussen een eenogige heks en de klagerige Regentes van Praalburg te bewerkstelligen. In een razendsnel tempo leert ze bovendien de zeven kwaliteiten van een echte heks en de handige Tien Geboden Voor Zelfliefde. Haar vader blijft weliswaar een mysterie, maar al haar inspanningen bezorgen Verenike op haar vijftiende verjaardag wèl de liefde van een echte prins. Als diens Denkhoofd tenminste eindelijk het pijnlijke voelen van zijn lichaam geaccepteerd heeft.

Dit magische verhaal is gesitueerd in een negentiende-eeuws, Oost-Europees decor. Het beschrijft in grappige symboliek de ontwikkelingsgang van een jong meisje. Door de romantiek en de directe humor is het verhaal toegankelijk voor jongeren vanaf twaalf jaar. Als spirituele fabel, geschreven vanuit een  therapeutische optiek, is het bestemd voor een onbegrensd publiek.

*-*-*
In 2016 volgde mijn bizarre buitenaardse roman, GERARD ZOEKT HET HOGEROP, bij mij gesigneerd te bestellen voor € 25 inclusief verzendkosten. Bijna uitverkocht. Ook nog tweedehands te vinden via www.boekwinkeltjes.nl.

Cover Gerard 2jpg

Achterflaptekst:

Goedbedoelende, kinderloze midlifers met kleine geheimen en volop relatiestress. Hun levens rollen voorspelbaar voort. Behalve dat van waterbouwkundig ingenieur Gerard Mooiveld. Hij is 42, heeft een goede baan en woont samen met Angela in Nootdorp. Zijn lichte drankprobleem wordt te veel zichtbaar, vindt hij zelf. In therapie kickt hij af en meteen ook maar van de sleur met Angela. Hij vlucht op vakantie naar Roemenië en duikt daar onder in het bouwen van kolken en in een internationale Tantra-workshop. Angela versiert ondertussen de vriend van haar buurvrouw. Voorspelbaar? Op de terugweg naar de luchthaven van Boekarest raakt Gerard in een grondverschuiving, die toegang blijkt te geven tot parallelle dimensies. Tenminste, zo ervaart hij het contact met de buitenaardse bewoner van een onderaardse basis. Het leven in Nederland gaat gewoon door, zijn gangetje, maar Gerards leven gaat geheel op zijn kop (en niet meer van de aardbeienlikeur) als er zich verschuivend bewustzijn aan dient. Lees alle buitenaardse nieuwtjes!

Van 2017 EED OP EEN DODE MOEDER
Waarom reïncarnatietherapie wel werkt en wegstoppen niet.

Achterflaptekst:

Onder hypnose blijken talloze mensen zich zaken uit vorige levens te herinneren. Mysterieus, onverklaarbaar maar fascinerend.  Dertien gewone mensen uit de praktijk van de Haagse reïncarnatietherapeut, astroloog en auralezer Peter den Haring vertellen verhalen die bloedstollend en ontroerend zijn. Ze maakten de tijdreis terug. In trance ontdekken ze hoe hun huidige problemen verband houden met niet ingeloste schulden of onver­vulde verlangens van toen. De Egyptische strijdwagenmenner sterft niet vergeefs, de Birmese tovenaar stijgt boven zijn doodsangsten uit en de privédetective uit Chicago wordt djembé speler. Het gegijzelde Turkse meisje kan haar ontvoerders uiteindelijk vergeven. Hun chronische relatieproblemen krijgen een positief kader.

Deze verhalen uit de reïncarnatietherapie zijn voor iedereen herkenbaar. Seks en dood zijn veel aanwezig, meestal in pijnlijke vormen. In de bewerking van Den Haring krijgen ze bovendien een literaire meerwaarde, waarbij liefde steeds een voorname rol speelt.

Inmiddels is mijn 9e boek verschenen: DIKKE HANS LEERT VLIEGEN (Bestaat reïncarnatie echt?!). Voor een bespreking kun je mooi intunen op Peter Toonen die mij interviewde bij Café Weltschmerz van 3 april 2022: Bestaat reïncarnatie echt? – Peter Toonen en Peter den Haring – Café Weltschmerz (cafeweltschmerz.nl)

TWEE ZELFHULP CD’S

Van mijn eerste CD met auraschoonmaakoefeningen (zie de afbeelding hier onder) zijn er sinds de zomer van 2002 ruim vijftienduizend verkocht. Deze CD heb ik indertijd gemaakt in opdracht van de tijdschriften Onkruid en Jonas, als welkomstgeschenk voor nieuwe abonnees. Ook onze tweede CD, Trance Reizen, gemaakt in 2004, viel die eer ten deel in het nummer van maart/april 2005 van Onkruid. Inmiddels zijn er daar meer dan achtduizend van over de toonbank gegaan. Voor beide CD’s verzorgde ik de tekst en ik sprak die in. Paul Klaui (1956-2020) deed alle studiowerk, creëerde de planeettonen en alle achtergrondklanken. Hij was schrijver van het boek Al Doende Wijs, natuurgeneeskundig therapeut en free lance journalist, filmer en lang actief bezig met experimentele muziek in de groep AU . Het coverontwerp is van Escha van den Bogerd (zie www.eschasgallery.com.

 AURA SCHOONMAAK

aura

Mijn doelgroep betreft vooral mensen die moeite hebben met grenzen stellen. Net zo als ik zelf natuurlijk. Therapeuten helpen met hun inspanningen voor de medemens toch ook vooral en eerst zichzelf, zou je daarover kunnen zeggen. Deze CD is dus met name ontworpen voor mensen met latente of verstoorde paranormale vermogens, die last hebben van omgevingsstress of zelfs van overschaduwingen. Zo’n effect kan veroorzaakt worden door een vernoeming, die immers een zelfde numerologische trilling als die van de vernoemde overledene heeft. Daardoor kan die overledene wel erg dicht op je huid, (en zelfs IN je zenuwgestel) geraken. Astrologisch gezien zullen mensen met lastige Neptunusaspecten, veel planeten in Vissen of in het 12e huis dit soort kwetsbaarheden het duidelijkst herkennen. Je bent dan soms onverklaarbaar moe van iets of iemand, je doet dingen tegen je diepste gevoel in, of je laat je veel te veel sturen door medelijden of empathie en begrip voor die ander. Dat kan dus flink uit de hand lopen. Vind niet zelf het lastige wiel uit. Maak gebruik van een CD als de mijne, die immers het product is van wijzer worden na veel schade en schande.

 Als je Deel I en II onder de knie hebt, kun je met Deel III snel en efficiënt de energie van iemand anders (overleden, levend, aardig of niet aardig) uit je aura zetten, een snelschoonmaakactie. Mocht je bang zijn dat je eventueel in zo’n trance zou kunnen blijven hangen, ontspan dan maar weer. Als een extra beveiliging daartegen volgt namelijk automatisch na Deel III een lange, slaapverwekkende bonkbromtoon. Die komt overeen met de harttoon die een baby hoort in de buik van de moeder. Je verschuift daardoor geleidelijk van trance naar ontspannende slaap.Hieronder lees je voor de volledigheid de gehele gebruiksaanwijzing. Creëer in de geleide fantasie van deel I (bijna 37 min.) een veilige, gesloten ruimte met het beeld van een roos. Stimuleer het evenwicht in je zenuwgestel door dit energieveld op te laden met godinnenkracht van Moeder Aarde en goddelijke kracht van Vader Zon. Een helende muziekfrequentie op de achtergrond, de AUM klank, jaartoon van de aarde, helpt je krachtig te gronden en met het afvloeien van psychisch afval naar de aarde onder je voeten. Aansluitend helpt deel II (17 min.) om je aura (je roosveld) te ontdoen van beelden en projecties. Soms vind je infiltraties van bekende personen (vaak ouders, opvoeders of partners) maar ook al dan niet bekende overledenen of nietmenselijke entiteiten. Wie vernoemd is, moet soms even afstand maken naar de vernoemde. Haal ook regelmatig jouw energie of losse zielsstukjes terug van anderen en uit bepaalde situaties. Op de achtergrond hoor je de planetaire aardedagtoon, die je helpt naar binnen te keren en die je Ik bewustzijn versterkt.

Deel III (7,6 min.; verkorte versie van deel I & II) laat je als snelschoonmaakactie energie uitwisselen met een partner of anderen in een conflict. De zonnetoon op de achtergrond kan je het gevoel geven van een ruimer bewustzijn.

In deel IV hoor je een harttoon om bij uit te rusten.

TRANCE REIZEN

 voorkant Trance CD
 De TRANCE REIZEN techniek spruit voort uit een combinatie van hypnotherapie en sjamanisme. Het eerste deel leert je gronden en diep te ontspannen. Deze oefening is los te gebruiken om je lijfelijke en geestelijke energie beter in balans te brengen. Deel twee neemt je mee op een in detail gestuurde reis naar andere tijden en plaatsen, waar je op zoek gaat naar kwaliteiten, advies of vroegere liefdes. Je kunt naar je jeugd terug, in vorige levens terecht komen maar net zo goed op andere planeten. Deel drie laat voor de gevorderde onderzoeker alle ruimte voor de eigen invulling van route en verlangens. Deel vier bevat een inslaapoefening voor mensen die moeilijk in slaap komen of die even hulp bij een middagdutje nodig hebben.
Ook deze Cd heb ik samen geproduceerd met mijn vriend Paul Klaui. Beeldend kunstenares Anja Spooner-Dekker (1964) uit Leimuiden maakte de covertekening. (zie www.artanja.nl).

Beide items, Auraschoonmaak en Trancereizen zijn als CD uitverkocht. Gelukkig zijn beide oefeningen verkrijgbaar als MP3 audiobestand. Lekker op je telefoon en dan de natuur in! Kost € 12,50. BETER! Gratis voor hooggevoelige cliënten.

   

Coaching, Astrologie, Journalistieke producties