Coaching

Ook in mijn coachingpraktijk begin ik het liefst met een karmische analyse van je geboortehoroscoop om te kunnen zien wat je aangeboren beroeps- en carrièremogelijkheden zijn. Wat zijn je favoriete verdedigingmechanismen en waar straal je het makkelijkst? Laat jij je ondermijnen door invloeden van buitenaf of ligt de blokkade in jezelf? Patronen uit je jeugd hebben immers de neiging om zich te herhalen in je beroepssfeer. Dat betekent dat problemen met een dominante, kritische of juist suffe ouder zich kunnen vertalen naar een akelige leidinggevende, die moeiteloos jouw rode knoppen indrukt. Dan moeten we onderzoeken hoe je anders met autoriteit kunt omgaan.

Mensen ergeren zich het vaakst aan personen die een spiegel voor hun eigen problemen zijn. Je kunt jaloers zijn op iemand die juist knap een talent naar buiten brengt, dat jij bij je zelf onderdrukt. Of iemand vertoont vreselijk gedrag op een bepaald punt, dat bij nadere analyse ook in jou zit (maar niet zo groot!). De uitvergroting door die ander kan jou helpen om je eigen narigheid te ontdekken. Misschien heb je al kennis gemaakt met dat spiegeleffect in je relaties maar ook op de werkvloer is dit de oorzaak van velerlei conflicten.

Ik zal je oefeningen presenteren, soms een ademhalingsmeditatie leren (bijvoorbeeld Vipassana) en soms een auraschoonmaak demonstreren om bepaalde energieën van bazen of collega’s uit je zenuwgestel te zetten. Zo wordt je vrijer en krachtiger.

Coaching, Astrologie, Journalistieke producties