Tarieven

Voor een individuele horoscoopanalyse  reken ik  standaard € 125. Daarbij inbegrepen is een MP3 audio opname die ik je na afloop mail via WeTransfer. De betreffende link kun je dan thuis direct op je computer opslaan om naderhand nog eens af te luisteren. Als je dat doet met een goede vriend of vriendin, krijg je kostenloos dubbel feedback!
Een intakeconsult relatietherapie (inclusief twee horoscooptekeningen) kost € 150.
Ik hanteer een ruime kortingsregeling voor scholieren zonder ouderlijke steun en voor mensen op  bijstandsniveau (dan betaal je doorgaans € 85).

Je kunt ook een Skype-consult met mij afspreken. Je betaalt dan doorgaans vooraf een basisbedrag van  € 75 en later per bank (NL07INGB0001580509) mij de eventuele rest, gebaseerd op een tarief per minuut van € 1 en een starttarief van € 25.

Een sessie duurt minimaal anderhalf, meestal twee uur. Duurt het onverwacht langer,  dan bereken ik slechts twee uur. Bij het eerste gesprek is inbegrepen het vooraf tekenen van een persoonlijke horoscoop. Supervisieconsulten en door de werkgever betaalde coaching consulten kosten standaard € 75 per uur. Dat tarief geldt ook voor mensen die via een uitkeringsinstantie op een PersoonsGebonden Budget declareren.

VERGOEDINGEN ZORGVERZEKERAARS

Per 1 januari 2012 heb ik mijn hypnotherapiepraktijk beëindigd en daarmee mijn lidmaatschap  van de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten. Ook verviel per die datum  mijn AGB-registratie en mijn lidmaatschap van de SRBAG.

Coaching, Astrologie, Journalistieke producties